diumenge, 13 de maig del 2012

L'ocell de la revolta

Hola! Finalment he acabat la triología dels Jocs de la Fam! Però prometo que continuaré informan-vos sobre les futures pel·lícules i totes les novetats que trobi. Espero que us agradi la ressenya!


Títol: L'ocell de la revolta

Autora: Suzanne Collins
Editorial: Estrella Polar
Idioma: Català
Triología: Els jocs de la fam
Sinopsis:
Que la sort us acompanyi sempre!
La Katniss ha tornat a desafiar i a vèncer el Capitoli. Ha sortit victoriosa del camp de batalla, però al poder no li agrada perdre. El president Snow vol revenja i ha deixat molt clar que tothom corre perill: la família de la Katniss, els seus amics i qualsevol habitant del Districte 12. Ella, que es convertirà en símbol de rebel·lió, serà clua en la batalla final.








Sobre l'autora:
Suzanne Collins viu amb la seva família i un parell de gats adoptats a Connecticut.
És guionista de televisió coneguda per la sèrie Cròniques de les Terres Baixes. amb Els Jocs de la Fam s'ha situat al capdamunt de la llista dels llibres més venuts del New York Times.
Arran de l'èxit de la sèrie, se n'ha fet una adaptació cinematogràfica.

I la meva opinió:
M'ha agradat i enganxat moltíssim, tot i que, ho he de dir, és el més lent dels tres llibres. Però no us espenteu, el ritme de sorpreses es tan constant que no tindreu temps d'avorrir-vos.Finalitza la triología d'una manera espectacular, tot i que com els altres llibres d'una manera ràpida i que fa que en moments dubti. Però de seguida em torna a convencer que es una de les millors triologies juvenils que mai he llegit. T'endinses tan en la novel·la que el final he acabat cridant de frustració. 
És una metàfora de la vida real. Que ens ensenya que la guerra té moltes cares diferents: un simple anunci pot donar peu a rebel·lions, a esperances i centenars de morts. I demostra que la veritable batlla del bè i el mal es troba en el nostre interior. Ens diu que no es necessàri que qui lluiti contra els "dolents" sigui bo.
El recomano!!!

Hi han jocs molt pitjors per jugar.