dimecres, 27 de febrer del 2013

La selección


Títol: La Selección
Autora: Keira Cass
Editorial: Roca
Idioma: Castellà
Títol original: The Selection
Sinipsis:
Para treinta y cinco chicas, la Selección es una oportunidad que solo se presenta una vez en la vida. La oportunidad de escapar de la vida que les ha tocado por nacer en una determinada familia. La oportunidad de vivir en un palacio y de competir por el príncipe Maxon.
Sin embargo, para America Singer, ser seleccionada es una pesadilla poruqe significa alejarse de su amor secreto Aspen, quien pertenece a una casta inferior a ella; y también abandonar a su hogar para pelear por una corona que no desea y vivir en un palacio que está bajo las consatntes amenaza de ataques violentos por parte de los rebeldes.
Es entonces cunado America conoce al príncipe Maxon. Poco a poc, se empeiza a cuestionar los planes que ella había hecho para su vida y se da cuenta de que la vida con la que siempre soñó puede no poder compararse con el futuro que nunca se atrevió siquiera a imaginar.
L'autora:
Kiera Cass se graduó por la Universidad de Radford en Historia. Creció eb Carolina del Sur y en la actualidad vive en Blacksburhg, Virgina, con su familia. Le gusta leer, bailar y comer cantidades industriales de pasteles.

I la meva opinió:


Primer de tot he de queixar-me del nom de la protagonista, America Singer, de debò a l'autora no se li ha acudit res millor?
És la idea dels jocs de la fam però molt més light. La versió per nenes. Envers de haver de lluitar per salvar la teva pell, has de lluitar contra trenta-set adolescents per... conquistar el cor del atractiu príncep.
Tot el llibre es bastant maxista, encara que ho intenta dissimular, el príncep te trenta-set noies als seus peus, totes tenen la obligació de complaure'l, ell pot fer el que vulgui d'elles però si elles l'enganyen poden ser condemnades a mort.
Però, m'ha agradat bastant, el principi és una mica difícil d'entrar dins de la història però després ja enganxa. Reconèixe-m'ho quina noia no ha somiat en viure a en un palau, en ser l'escollida?
És, simplement, un contes de fades modern. Encara que molesta una mica que no acabi d'escollir noi, que de seguida deixi còrrer el primer, i després li agradin els dos.
Si sou de les que esperen que un príncep blau les rescati( i us van agradar els jocs de la fam) , aquest és el vostre llibre.