dimarts, 12 de juny del 2012

La Traición de Natalie Hargrove

Hola! Avui toca el llibre que va guanyar la Chara per el seu poema. Que per cert, encara tens de passarme'l per publicar-lo, eh?
Títol: La Traición de Natalie Hargrove
Autora: Lauren Kate
Editorial: Alfaguara
Idioma: Castellà
Sinopsis:
No se debe jugar con el destino...
porque el destino puede ser 
muy caprichoso.
Natalie es con diferencia la más hermosa y la más perfecta candidata a convertirse en la reina del baile de este año. O eso considera ella. Su vida parece un sueño y su novio Mike es el acompañante ideal. Ha trabajado con esmero, ha cuidado todos los detalles y no va a permitir que nadie ponga en peligro su nombramiento, no siquiera Justin ese odioso chico por el que ya no siente nada. Sin embargo, un trágico accidente dejará al descubierto algunos secretos del pasado que cambiarán su vida para siempre. Y es que nadie puede engañar al destino...
Sobre l'autora (wikipedia):
Lauren Kate va nèixer i es va criar a Dallas, Texas, i va asistir a la univesitat d'Atlanta, Georgia. És l'autora de Oscuros.
I la meva opinió:
Es retorçat, fred, sorprenent... i m'ha encantat! Recorda molt a la sèrie Pretty Little Liars (Pequeñas mentirosas) i desde el primer moment he quedat enganxada.
La que sembla que tingui que ser la típica i pesada història de la reina del ball, es torna en una història fosca i plena de secrets.
Però he de dir que hi han coses que no acaben d'encaixar del tot, la mateixa protagonista es difícil de compendre, i no parlem de la estranya relació que hi ha entre ella i el JB.
Tampoc he entés mai aquesta fixació  per una corona. Però el llibre es molt bo.
El recomano!




 Quina és la portada que us agrada més?

2 comentaris:

Macha Diart ha dit...

la primera portada m'agrada molt
i m'agrada la teva opinió sobre aquest llibre
saps si fan peli?

Marta ha dit...

Pel que diu wikipedia, Disney té els drets de la sèrie Oscuros, però no crec que qui fagin la pel·lícula de La Traición de Natalie Hargrove.