dimarts, 23 d’octubre del 2012

Pequeñas mentirosas

Hola! Avui us porto la ressenya d'un llibre que fa temps que volia llegir, ja que aquest ha inspirat la meva serie preferida. Gràcies a la Biblioteca de Lloret de Mar (i a la de Vilassar de Dalt) ja l'he pogut llegir.
Títol: Pequeñas mentirosas
Autora: Sarah Shepard
Editorial: Trakatrá
Idioma: Castellà
Títol original: Pretty Little Liars
Sinopsis:
Alison, Aria, Emily, Hanna y Spencer eran las mejores amigas hasta que Alison, la reina del instituto desapareció sin dejar rastro. Tres años después, sus vidas vuelven a cruzarse cuando empiezan a recibir  misteriosos mensajes firmados por A. Unos mensajes que cuentan más de lo que a ellas les gustaría, cosas que solo la desaparecida Alison sabía.

Spencer suspira por el novio de su hermana. Aria fantasea con su profesor de literatura. Emily se está enamorando de la chica nueva del instituto. Hanna recurre a trucos desagradables para estar guapa. Pero todas comparten un secreto inconfesable desde que desapareció Alison. ¿Qué como lo sé? Porqué sé todo lo malas que han sido y lo brujas que son ahora.
¿Y sabes una cosa? Lo voy a contar.
 L'autora:
Sarah Shepard se graduó en la Universidad de Nueva York y tiene un máster de Escritura Creativa por la Facultad de Brooklyn. El éxito de la serie "Pequeñas mentirosas" en Estados Unidos la ha convertido en una autora tan famosa como Stephenie Meyer y Alyson Noël



I la meva opinió:
Fa temps que la Cinta i jo mirem la serie (ens hem tragat la segona temporada en anglés substitulada). En un principi tenia por de que el llibre em decebés respecte a la serie però no ha estat així (encara que continuo pensant que m'agarada més la serie).
El llibre t'enganxa desde el primer moment és fresc, divertit i ingeniós. Realment sembla que l'ha escrit una adolesent. Potser no enganxa tan com la serie ( he acabat el llibre amb quan? dos dies?).  Es retorçat, fàcil de sentir-te identificada. Encara que trobo que es una mica massa pijo. Noies que porten joies de Tiffany's? També patia perquè una de les coses que m'agrada de la serie és la roba i en el llibre aixó no es veuria, però cada modalet que porten es descrit per la escritora així que ja he quedat servida.
El recomano moltíssim.